Αποδείξεις για την εξέλιξη των ειδών από τα Λούπινα

Εξελικτική Δημιουργία
Κεντρική Σελίδα   Εξελικτική πορεία

Η εξέλιξη από είδος σε είδος, είναι πλέον αποδεδειγμένη επιστημονικά!

Κανείς δεν μπορεί πλέον να ισχυρισθεί ότι η εξέλιξη από είδος σε είδος δεν είναι γεγονός. Πλέον ΥΠΑΡΧΕΙ η γονιδιακή απόδειξη αυτής της εξέλιξης από το ένα είδος σε άλλο, με πολλαπλά παραδείγματα. Ένα ακόμα παράδειγμα, είναι τα Λούπινα.

.

Το περιοδικό Science Illustrated No 26 του Μαϊου 2007 σελ. 19, μας δίνει την ακόλουθη σημαντικότατη είδηση:

Λούπινα εξελίσσονται με ταχύτητα ρεκόρ

Μια ομάδα Βοτανικών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στην Αγγλία κατέγραψε ένα νέο ρεκόρ στο βασίλειο των φυτών. Μέσα σε 1,47 εκατομμύριο χρόνιο, ένα συγκεκριμένο είδος λούπινου εξελίχθηκε σε 81 διαφορετικά είδη στην οροσειρά των Άνδεων της Λατινικής Αμερικής.

Μετά από παραμονή οκτώ μηνών στις Άνδεις, οι Βοτανικοί συνέλεξαν αρκετά φυτά για τις αναλύσεις τους. Με τη Βοήθεια γενετικών δειγμάτων από τα 85 είδη της οικογένειας των λούπινων στην περιοχή, έφτιαξαν ένα λεπτομερές οικογενειακό δέντρο στο οποίο καταγράφονταν οι συγγένειες των φυτών.

Το οικογενειακό δέντρο έδειξε ότι τα 81 από τα 85 είδη είχαν την ίδια γραμμή καταγωγής, η οποία ξεκίνησε από τη Βόρεια Αμερική και εξαπλώθηκε στις Άνδεις πριν από 1,47 εκατομμύρια χρόνια..

 

Σκεφθείτε! 81 από τα 85 είδη Λούπινων των Άνδεων, είναι πλέον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ γενετικά, ότι κατάγονται από κοινό πρόγονο! Μία ακόμα ξεκάθαρη απόδειξη της Φυσικής Επιλογής και της Εξέλιξης των ειδών!

Ως πότε οι Δημιουργιστές θα κλείνουν τα μάτια στην αλήθεια; Ως πότε, χάριν προσωπικών τους ερμηνειών, θα αρνούνται τα ντοκουμέντα για τον τρόπο με τον οποίο ο Θεός έπλασε τον κόσμο Του;

Άλλα σχετικά άρθρα μας: Απόδειξη της Εξέλιξης από το Καλαμπόκι <> Η εξέλιξη των πρώτων δένδρων <> Αναλύσεις DNA αιλουροειδών, αποδεικνύει την εξέλιξη των ειδών