Αναλύσεις DNA αιλουροειδών, αποδεικνύουν την εξέλιξη των ειδών

Εξελικτική Δημιουργία
Κεντρική Σελίδα   Εξελικτική πορεία

Η ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ εξέλιξη των Αιλουροειδών από κοινούς προγόνους, αποδεικνύει την εξέλιξη από είδος σε είδος.

Η ισχυρότερη μέχρι σήμερα απόδειξη της εξέλιξης των ειδών, έρχεται από την ανάλυση του DNA της γάτας, και τη σύγκρισή του με το DNA των άλλων Αιλουροειδών.

.

Αν και σε προηγούμενο άρθρο μας, είπαμε μερικά στοιχεία για το θέμα της αποκωδικοποίησης του DNA της γάτας, τα γεγονότα τρέχουν! Η σύγκρισή του με το DNA των άλλων Αιλουροειδών, απέδειξε, όχι απλώς τους κοινούς προγόνους αυτών των ειδών, αλλά και την ίδια την εξέλιξη από είδος σε είδος! Οι Δημιουργιστές δεν μπορούν πλέον να μιλούν για δήθεν "αναπόδεικτη θεωρία". Η εξέλιξη του ενός είδους σε άλλο, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ!

Αν και σε μελλοντικό μας άρθρο θα πούμε περισσότερα για το θέμα αυτό, στο παρόν άρθρο θα παρουσιάσουμε ορισμένα σχεδιαγράμματα, που είναι το "ρεζουμέ" των όσων μας απεκάλυψε η γενετική ανάλυση των Αιλουροειδών.

Τις ακόλουθες εικόνες, συλλέξαμε από το εξαιρετικό τεύχος του Οκτωβρίου 2007, του περιοδικού Scientific American (σελ. 42-44):

 

Στην ακόλουθη εικόνα, μπορείτε να δείτε τη σειρά και το χρόνο καταγωγής 37 ειδών αιλουροειδών, όπως προκύπτει από  τη γενετική ανάλυση του DNA τους. Θα παρατηρήσετε ότι τα 37 αυτά είδη, χωρίζονται σε 8 διαφορετικές ομάδες, σε 8 διακριτές μεταξύ τους γενεαλογικές γραμμές:

 

Στην ακόλουθη εικόνα μπορείτε να δείτε τους 8 βασικούς εκπροσώπους των 8 αυτών γενεαλογικών  γραμμών που προκύπτουν από τη γενετική ανάλυση που είδαμε στο ανωτέρω διάγραμμα:

 

Στις δύο ακόλουθες εικόνες, επισημαίνεται η ιστορία μετανάστευσης των Αιλουροειδών στον πλανήτη μας, καθώς διαχωρίζονταν και επεκτείνονταν σε όλα τα μήκη και πλάτη του. Όλα αυτά, προέκυψαν από ασφαλή συμπεράσματα μεταλλάξεων του DNA των αιλουροειδών, που "ιχνηλάτησαν" τις κινήσεις  των ειδών αυτής της ομάδας θηλαστικών του πλανήτη μας:

Μετά απ' όλα αυτά, ποιος είναι δυνατόν να αρνηθεί την πραγματικότητα της Εξέλιξης; Η Γενετική την απέδειξε!