Αποδείξεις από τη γλωσσολογία για την Αφρικάνικη καταγωγή μας

Εξελικτική Δημιουργία
Κεντρική Σελίδα   Εξέλιξη

Όχι μόνο τα απολιθώματα, όχι μόνο το DNA, αλλά και η ανθρώπινη γλώσσα μαρτυρεί για την Αφρικάνικη καταγωγή μας.

Έχουμε δείξει σε άλλα άρθρα την ξεκάθαρη πλέον απόδειξη, μέσω DNA, και μέσω Απολιθώμάτων,  της καταγωγής όλων των σημερινών ανθρώπων, από τα κύματα μετανάστευσης που έλαβαν χώρα από την Αφρική, πριν από 40.000 χρόνια περίπου. Στο άρθρο αυτό, μια νέα απόδειξη για το ίδιο ΓΕΓΟΝΟΣ, δίνεται από τη μελέτη της εξέλιξης της γλώσσας, από την επιστήμη της Γλωσσολογίας.

.

Το περιοδικό Science Illustrated Νο 28, Ιουλίου 2007, σε άρθρο του στις σελίδες 70-75, κάνει μια ανασκόπηση των ερευνών της Γλωσσολογίας, για την προέλευση και τη συγγένεια των γλωσσών όλων των λαών. Και είναι πλέον προφανές ότι και με τον τρόπο αυτό, δίνεται απόδειξη της Αφρικανικής καταγωγής όλων των σημερινών ανθρώπινων πληθυσμών!

Οι ακόλουθοι πίνακες, είναι χαρακτηριστικοί:

 

1. Πίνακας της μετακίνησης πληθυσμών, με βάση τις γλωσσικές ομάδες

Παρατηρήστε πώς ο ακόλουθος πίνακας συμφωνεί απόλυτα με τον πίνακα που προκύπτει από τις γονιδιακές έρευνες, για τις μεταλλάξεις του DNA στους ανθρώπινους πληθυσμούς!

 

2. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της συγγένειας των γλωσσών

Δείτε τη λέξη: "Γυναίκα", (αρχαία Ελληνικά: "Γυνή"), πώς διαμορφώθηκε στις διάφορες γλώσσες, από την προφανώς αρχαιότερη και πρωτότυπη μορφή της στην Αφρικάνικη "πρωτογλώσσα", ως: "Kuni":

 

3. Γενεαλογικό Δένδρο των γλωσσών, κατά Γλωσσικές ομάδες

Στο ακόλουθο δένδρο, οι διάφορες γλώσσες κατατάσσονται ανάλογα με τη συγγένεια που παρουσιάζουν:

Άλλα σχετικά άρθρα μας: Κατάγεται η Ανθρωπότητα από την Εδέμ της Μεσοποταμίας ή από την Αφρική; <> Η αρχαιότερη προγονική μας φυλή <> Ανθρώπινα ίχνη 164.000 ετών στη Νότια Αφρική