Για την ιστοσελίδα μας

Εξελικτική Δημιουργία
Ιστορικό Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία Links

Η πίστη στον Χριστό, είναι ευθύνη διαφύλαξης της αλήθειας

Ο λόγος που κατασκευάστηκε αυτή η ιστοσελίδα, είναι να πληροφορήσει με έγκυρα στοιχεία, εκείνους τους ανθρώπους που επιθυμούν να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα πάνω στο θέμα της Χριστιανικής πίστης, σε σχέση με τις ανακαλύψεις της σύγχρονης επιστήμης, για θέματα που σχετίζονται με τη δημιουργία της ζωής.

Με θλίψη παρατηρούμε Ορθοδόξους Χριστιανούς να παπαγαλίζουν Προτεσταντικά επιχειρήματα του Δημιουργισμού, αγνοώντας βασικές διαφορές μας από αυτούς, πάνω σε θέματα δημιουργίας, σωτηρίας και πίστης.

Με θλίψη παρατηρούμε ανθρώπους ενήμερους για τις επιστημονικές ανακαλύψεις, να σκανδαλίζονται από Χριστιανούς που αγνοούν τις αποδείξεις σε πλήθος θεμάτων, αλλά ακόμα και παραμέτρους της ίδιας μας της πίστης. Και θλιβόμαστε όταν βλέπουμε να διασύρεται έτσι η Χριστιανική πίστη, λόγω εσφαλμένων προσωπικών απόψεων, τις οποίες η Εκκλησία ΠΟΤΕ δεν δογμάτισε.

Τέλος, με θλίψη παρατηρούμε την αντιεπιστημονική προσπάθεια πολλών αθέων, να παρουσιάζουν τη θεωρία της Εξέλιξης ως κάτι αντίθετο με το θαύμα της Δημιουργίας του Θεού. Να αγνοούν τα συντριπτικά στοιχεία που δείχνουν τα έργα του Θεού στη Δημιουργία, και να πηγαίνουν στο άλλο άκρο, από εκείνους που αγνοούν τα στοιχεία υπέρ της εξέλιξης.

ΘΕΛΟΥΜΕ λοιπόν, μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, να φέρουμε λογικούς και απροκατάληπτους ανθρώπους από αυτά τα δύο άκρα, πιο κοντά μεταξύ τους, για να δουν ότι η Εξέλιξη, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά Ο ΤΡΟΠΟΣ που ο Θεός δημιούργησε τη ζωή στη γη.

Ευχαριστούμε τις ιστοσελίδες που μας επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουμε στοιχεία και δικά τους άρθρα για την ιστοσελίδα μας. Ο Θεός να τους ευλογεί!